Bericht versturen
Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
ANHUI CONQUER METAL SCIENCE AND TECHNOLOGY CO.LTD
Thuis

ANHUI CONQUER METAL SCIENCE AND TECHNOLOGY CO.LTD

Ik ben online Chatten Nu

ANHUI CONQUER METAL SCIENCE AND TECHNOLOGY CO.LTD

1 2 3 4 5
ANHUI CONQUER METAL SCIENCE AND TECHNOLOGY CO.LTD ANHUI CONQUER METAL SCIENCE AND TECHNOLOGY CO.LTD ANHUI CONQUER METAL SCIENCE AND TECHNOLOGY CO.LTD ANHUI CONQUER METAL SCIENCE AND TECHNOLOGY CO.LTD ANHUI CONQUER METAL SCIENCE AND TECHNOLOGY CO.LTD
Bedrijf Details:
Type Business : Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Andere
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : KK
Aantal werknemers : 80~100
Jaarlijkse omzet : 5000000-10000000
Opgericht Jaar : 2018
Export pct : 90% - 100%
Inleiding
Dienst
Ons Team

Anhui verovert, gevestigd door de leider die in de motoronderdelenindustrie 15 jaar gespecialiseerd is, probeert om aan klant overzee de hoogste prestatiesmotoronderdelen te verstrekken.

    CHINA ANHUI CONQUER METAL SCIENCE AND TECHNOLOGY CO.LTD Bedrijfsprofiel 0

 

Onze producten omvatten:  after-market, onze uitvoerende producten behandelt etc. naakte/volledige cilinderkop, nokkenas, trapas, cilinderblok, cilinderkopbouten, turbolader, tuimelaar, nok, pakking, timingsuitrustingen. wegens de hoogte - kwaliteit en betrouwbare prestaties van onze producten, worden zij wijd gebruikt in diverse types van motoren.CHINA ANHUI CONQUER METAL SCIENCE AND TECHNOLOGY CO.LTD Bedrijfsprofiel 1

 

Anhui verovert samenbrengt het hoogste professionele talent en de technologie, heeft een hoogst gekwalificeerd personeel. Van productontwikkeling aan productie, hebben wij twee productiebasissen in Zhejiang en Anqing, die bekende productiebasissen in China zijn. Wij hebben nauwe samenwerking met 63 nationale octrooiaanvragen en hebben velen technische verwezenlijkingen en geavanceerde technische indicatoren in China uitboren.

                          CHINA ANHUI CONQUER METAL SCIENCE AND TECHNOLOGY CO.LTD Bedrijfsprofiel 2

Om de kwaliteit en de stabiliteit van de machine te verzekeren, gebruiken wij het meest geavanceerde productie en het testen materiaal. Wij gebruiken constante temperatuur metend ruimte, driedimensioneel meetinstrument, hulpmiddel het plaatsen instrument, de microscoop van Zeiss en ruwheidsmeter om de kwaliteitsstabiliteit en prestatiesstabiliteit van CNC werktuigmachines te verzekeren.

 

Wij hebben de beste leveringsketen en de delenfabrikant in China, en hebben een stevig verslag in kwaliteit en innovatie om de betrouwbaarheid van onze productkwaliteit te bewijzen.

                              CHINA ANHUI CONQUER METAL SCIENCE AND TECHNOLOGY CO.LTD Bedrijfsprofiel 3

Hoog - de prestaties van het kwaliteitsproduct en de goede reputatie, zijn onze producten uitgevoerd naar meer dan 120 landen en gebieden in de wereld, die omvatten: Duitsland, Japan, Italië, Rusland, Japan, Zuid-Korea, Turkije, Brazilië, en andere landen, worden de producten zeer verwelkomd en geprijst.

 

Ons doel is eenvoudig: om de beste producten te verkopen aan de beste prijs en industrie-leidende klantenservice te verstrekken.

                             CHINA ANHUI CONQUER METAL SCIENCE AND TECHNOLOGY CO.LTD Bedrijfsprofiel 4

Voor nadere informatie ongeveer te voelen onze producten, gelieve vrij om ons te contacteren! Wij stemmen in met uw onderzoek en verheugen ons op het werken met u.

Contactgegevens
ANHUI CONQUER METAL SCIENCE AND TECHNOLOGY CO.LTD

Contactpersoon: Mr. Jerry Chen

Tel.: +8615255381367

Fax: 86-0551-6899-6280

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)